The Definitive Guide to αναπτυξιακα προγραμματα
The Definitive Guide to αναπτυξιακα προγραμματα
Blog Article
Οι εταιρείες παροχής πιστώσεων παρέχουν πάσης φύσεως πιστώσεις σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένων και των δανείων στεγαστικής πίστης, ως εξής:
Βγάλτε ένα σχέδιο διοικητικής και επιχειρηματικής μέριμνας
* Μελέτη και διαχείριση εύρυθμης λειτουργίας επιχείρησης - Οικονομικό σχέδιο διάσωσης - Πωλήσεις και Συγχωνεύσεις - Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στο εξωτερικό - Ίδρυση εταιρίας στο εξωτερικό Περισσότερα >>
Σημ: Εδώ μπορεί να μπει ένα λινκ που να αναφέρει «Για να δείτε Ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων που αναλαμβάνουμε πατήστε εδώ »
Σε βεβαιώνω, στην Ελλάδα τα ποσοστά είναι πολύ χειρότερα κι ας μην βρήκα πρόσφατα στατιστικά να υποστηρίξουν την πεποίθηση μου.
Είτε πρόκειται για ένα μόνο μεγάλο έργο είτε για όνειρα ενός ολόκληρου οργανισμού, αυτά τα πρότυπα θα κρατήσουν εσάς και την εταιρεία σας σε τροχιά από την ιδέα μέχρι την ολοκλήρωση.
Όλη η συνέντευξη του Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Δημήτρη Σκάλκου:
Σε γενικές γραμμές η προστιθέμενη αξία των κοινοτικών πόρων στην ελληνική οικονομία κάθε άλλο παρά αμελητέα είναι. Η πρόσφατη μελέτη του ΟΟΣΑ για την περιφερειακή ανάπτυξη και τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα στη χώρα μας, τοποθετεί την Ελλάδα στη μεσαία κατηγορία των κρατών-μελών της Ε.Ε. ως προς την προστιθέμενη αξία τους.
Σεβόμαστε την επιχειρηματικότητα και την επαγγελματική δραστηριότητα.
Το επιχειρηματικό σχέδιο είναι ένα λεπτομερές έγγραφο που περιέχει λειτουργικά και χρηματοοικονομικά θέματα της επιχειρήσεως. Το παρομοιάζει, σαν έναν οδικό χάρτη, που εξυπηρετεί στον εντοπισμό, του πού είναι η επιχείρηση, του πού θέλει να πάει και του πως θα πάει εκεί.
Με απλά λόγια να επικοινωνεί αποτελεσματικά με το επιχειρησιακό του περιβάλλον.
Ωστόσο, σε επιμέρους δράσεις θα συμφωνήσω ότι τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά και οι δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας εμπίπτουν σαφώς σε αυτή την κατηγορία. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε περισσότερο στοχευμένα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, να διευκολύνουμε τον here ψηφιακό μετασχηματισμό τους προκειμένου να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, αντί να κρατάμε τεχνητά στη ζωή «εταιρείες-ζόμπι».
Ανεξάρτητα από τους επιμέρους λόγους σύνταξης ενός επιχειρηματικού σχεδίου, κύριος σκοπός της εκπόνησης του είναι η εξασφάλιση της επιτυχίας της επιχείρησης.
Πόσο πολύ χρειάζονται οι άνθρωποι αυτήν τη στιγμή το προϊόν ή την υπηρεσία που θέλεις να προσφέρεις;